По-рано днес цяла България бе потресена от поредното убийство на млада

...
По-рано днес цяла България бе потресена от поредното убийство на млада
Коментари Харесай

Майката на убитата от Викторио Дарина изригна заради екзекуцията на студентката Юлияна

По-рано днес цяла България бе потресена от следващото ликвидиране на млада жена в Стара Загора. Както Блиц, към този момент писа 25-годишната студентка Юлияна Иванова бе прободена смъртоносно в сърцето от 65-годишният й брачен партньор Митко Симеонов.
``
реклама

Междувременно  медията ни разгласява и редица фотоси, които демонстрираха що за живот е водила студентката, която оставя 8-месечно сираче .

Бруталното й ликвидиране обаче вбеси Ваня Министерска – майката на брутално убитата от Викторио Александров Дарина Министерска. Припомняме, че младата жена бе простреляна в дома й в столичния квартал „ Надежда “, а малко по-късно приятелят й умъртви и едногодишната им дъщеричка Никол.

Преди време  Ваня министерска написа мощни думи и поради убийството на съдбовната рейнджърка Деси .

„ До като пишех за това по какъв начин се оправят страните с домашното принуждение, още веднъж ликвидиране в България, и още веднъж домашно принуждение!!!!!!!!!! ДО КОГА БЕ ГОСПОДА И ГОСПОЖИ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ СПИТЕ, НИЕ ЩЕ СИ ПИШЕМ, И ЩЕ СИ МРЕМ КАТО ПИЛЦИ!!!!!!!!!! 
ЗА 8 ДНИ ТРЕТИ СЛУЧАЙ, УЖАС И БЕЗУМИЕ “, показа Министерска в персоналния си фейсбук профил.



Малко по-късно тя написа нов статус: „ Съпругът- изрод от вчерашното ликвидиране в Стара Загора, оповестено през днешния ден е 35 годишен!  Дали пък тези неточности не са умишлени! “. Явно в някоя от изявленията килърът на Юлияна е показан като 35-годишен, а не с действителните му 65 години.



Часове преди да стане ясно за бруталното ликвидиране в Стара Загора майката на Дарина, която Викторио умъртви дружно с дребната Никол, показа тъжна статистика за домашното принуждение в България и други страни от Европа.

Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска маеса):

„ Приятели, съидейници в поддръжката на самодейността която съм подела, а точно битката против домашното принуждение, откакто " обиколихме " Испания и Франция, пристигна време за следващата страна за която желая да покажа каква е статистика на битката против домашното принуждение. Италия е страна сякаш е Европейски Съюз с премислени и прилагащи закони, само че все нещо не доближава с цел да бъде образец. 

Официалните данни сочат, че статистика се води от 2012г. 

Ето ги броя на жертвите по години:
2012 г-187 жертви, 
2013 г- 179 жертви, 
2014 г- 152 жертви, 
2015 г- 141 жертви, 
2016 г- 145 жертви. 

Видно е от формалните данни какво се случва, въпреки, че има растеж последната година, когато за страна е приоритет битката против домашното принуждение. За 5 години жертвите понижават! 

Населението за 2016г на Италия е 60.67 милиона. И тук наблягам, че 145 жертви на 60 млн, не са като 35 на я има, я няма 6 млн население на България. 

Ще опиша за един случай на домашно принуждение шокирал цяла Италия, и освен. 

Април месец на 2011 година бе убита 20 годишната Мелания Реа, стопанка и майка на 18 месечно момиченце. Съпруга й ефрейтор от армията Салваторе Паролизи, подава сигнал в полицията, че е изчезнала брачната половинка му, два дни търсене и циркове от страна на брачна половинка. Какво се оказва, постоянно изневеряващият брачен партньор намерил нова възлюбена в службата си и взема решение, че брачната половинка му към този момент не му би трябвало. Закарва красивата си жена под предлог за разходка в гориста околност и там пред очите на детето я наръгва с нож 35 пъти като я оставя да почине. След установяването на обстоятелствата, Италианската страна лишава бащинството още преди да влезе делото в съда!!!!!!!!! и дава за развъждане детето на родителите на младата майка. Първоначално желаната присъда е доживотна, поради жестокостта с която е убита красивата Мелания. През 2016г излиза окончателната присъда Италианският съд го осъждат на 20 година непоколебим затвор без право на понижаване на периода, само че с опция за образование по право!!!!!! 

В следваща обява ще кача публикация от италианската преса, за меродавност на това което пиша “.

Ваня Министерска реализира обещанието си и качи въпросната обява.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР